Wonen

Op het Zorglandgoed kunnen wij 26 bewoners huisvesten. Daarnaast bieden wij dagbesteding aan in de grote werkschuur de Boschplaats die op ons eigen terrein is gelegen.
 

 

 

Woonboerderij:

In onze royale en volledig rolstoelvriendelijke woonboerderij hebben wij 14 appartementen/kamers beschikbaar die vrijwel allemaal voorzien zijn van eigen sanitair en terras. De maaltijden worden gezamenlijk gebruikt in de grote woonkeuken. Daarnaast zijn er twee gezellige woonkamers voor gemeenschappelijk gebruik. In de woonboederij is 24-uurs begeleiding, verzorging en verpleging aanwezig.

.


 

 

 

Buitenhuis:

Daarnaast beschikken wij over een viertal buitenhuisjes, die vlak naast de woonboerderij op het erf zijn gesitueerd. De buitenhuisjes beschikken over royale woon/slaapkamers en een woonkamer, terras, keuken en sanitair voor gemeenschappelijk gebruik. De buitenhuisjes bieden de bewoners de mogelijkheid om meer zelfstandig en in kleinere groepen te wonen. Ook in het Buitenhuis is de begeleiding 24 uur per dag aanwezig.

Voor de diverse mogelijkheden van dagbesteding op onze eigen terrein verwijzen wij u naar de pagina Dagbesteding op deze website.

Voor de therapieën kunnen wij onze logopediste, fysiotherapeut en ergotherapeut inschakelen. Ook hebben wij een bewegingsagoog in dienst die dagelijks met de bewoners bewegingsactiviteiten onderneemt zoals zwemmen, wandelen, fietsen en paardrijden. Voor recreatie en ontspanning kan er gebruik gemaakt worden van het inpandige zwembad, de sauna en fitnessruimte