Zorglandgoed viert 10 jarig jubileum

02-09-2019 20:32

Zorglandgoed Laagduurswoude viert 10 jarig bestaan

 

Op 17 augustus 2019 was het precies 10 jaar geleden dat Zorglandgoed Laagduurswoude in Makkinga haar deuren opende.Dit heugelijke feit werd afgelopen zaterdag 31 augustus feestelijk gevierd op het Zorglandgoed. Zo’n 200 genodigden waaronder de 24 bewoners en hun familie en vrienden, dagbesteders, medewerkers en vrijwilligers vierden op deze zonovergoten dag het 10 jarig bestaan van hun Zorglandgoed.

                   

Het feest werd geopend door oprichter en eigenaar Fred Dijkstra en zijn vrouw Inge Bodde. Waarna er een film over de opbouw van het Zorglandgoed in de afgelopen 10 jaar werd vertoond, die liet zien hoeveel werk er in de afgelopen jaren is verricht. Vervolgens werd er in de nieuw aan te leggen fruitboomgaard de eerste appelboom geplant door dochter Linda, die 10 jaar geleden de aanleiding was voor de oprichting van het Zorglandgoed, nadat zij enkele jaren daarvoor op 17 jarige leeftijd ernstig hersenletsel opliep in het buitenland.  

Daarna was er voor alle gasten een heerlijke BBQ en aansluitend was het swingen geblazen op muziek van de band NoMen uit Oosterwolde. We kijken terug op een prachtige dag en een geslaagd feest voor iedereen!

Linda plant samen met Fred en Inge de eerste appelboom in de nieuw aan te leggen fruitboomgaard op het Zorglandgoed